Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met Leoxx vervalt

Lancering nieuwe Expona Design collectie

Objectflor kondigt de lancering van de nieuwe Expona Design collectie aan. Na een intensief ontwikkelingstraject is het paradepaardje onder de Expona lvt collecties geheel vernieuwd. De robuuste collectie, met 0.7 mm slijtlaag, wordt aan de markt gepresenteerd op BAU 2019 in M√ľnchen van 14 tot 19 januari 2019. 

Met de introductie van de nieuwe Expona Design collectie zal Objectflor de coördinatie en verkoop per 1 januari 2019 voor Nederland binnen de eigen organisatie onderbrengen. Hiermee komt het totale Expona portfolio in eigen beheer en vervalt de exclusieve samenwerking met Leoxx voor Expona Design.

Objectflor is in Europa toonaangevend als producent van kunststof vloerbekleding voor zowel particulier- als projectgebruik. Het bedrijf, opgericht in 1989 in Keulen, is een dochteronderneming van de Britse James Halstead Flooring. In Nederland hebben ze een eigen vestiging en logistiek magazijn. 

Meer informatie:
Objectflor
Contactpersoon Maarten Emck
Email: info@objectfloor.nl 
www.objectfloor.nl

Publicatiedatum: