Aanmelden kan tot 26 oktober via De Stijlgroep

Op bedrijfsbezoek bij Maretti Lighting

De Stijlgroep opent haar deuren in Biddinghuizen op donderdag 1 november. Bezoekers worden uitgenodigd voor een inspirerend en leerzaam bedrijfsbezoek bij Maretti Lighting. De dag bestaat uit een vol programma, met onder meer presentaties, rondleidingen in de showroom van het verlichtingsmerk en veel meer. 

Lampen van Maretti Lighting

Als speciale gast hebben De Stijlgroep en Maretti Lighting  interieurontwerpster Mariska Jagt bereid gevonden om deze dag aanwezig te zijn. Haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven zie je in één opslag terug in haar werk. Als geen ander kan ze zich inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers en ze bereikt door intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers eigentijdse en stijlvolle designoplossingen. Naast haar passie voor interieurontwerp legt Mariska zich toe – samen met gespecialiseerde partners – op de ontwikkeling van nieuwe producten.

De Stijlgroep is ontstaan vanuit Broekhuis Styling naar een concept van Talent!. Het aanbieden van een totaalconcept voor bedrijven en het compleet ontzorgen is de doelstelling. Talent! ondersteunde een groot aantal organisaties.

Opgeven voor dit event kan tot vrijdag 26 oktober. Er zijn kosten verbonden aan deze dag (€ 55,- excl. BTW). Mail je gegevens naar info@destijlgroep.nl

Meer informatie:
Team de Stijlgroep
Email: info@destijlgroep.nl 
www.destijlgroep.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven