Tholen - Eerlijk is eerlijk: koning Willem-Alexander is niet geabonneerd op onze nieuwsbrief en ook niet op de nieuwsbrieven van onze AGF-collega's. Toch had Uitgeverij Boekhout, waar Wonen360.nl een onderdeel van is, dinsdag een koninklijk tintje. Tijdens een streekbezoek aan Zeeland mochten collega’s Sander Bruins Slot en Corline Boekhout met het koninklijk paar in gesprek over de activiteiten van het bedrijf.

Sander Bruins Slot en Corline Boekhout in gesprek met het Koninklijk Paar.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten een streekbezoek aan Zeeland en deden halverwege de middag ook Tholen aan, de gemeente met de snelstgroeiende bedrijvigheid van Zeeland. In het grote bedrijf van winkelinrichter Hemi was ruimte ingericht voor acht regionale bedrijven om zich aan het Koninklijk Paar te presenteren. Uitgeverij Boekhout was één van die bedrijven. Bij afwezigheid van eigenaren Pieter en Dirian Boekhout spraken algemeen directeur Sander Bruins Slot en dochter Corline Boekhout met de koning en de koningin over de activiteiten van het bedrijf. 

Het Koninklijk Paar was als altijd goed geïnformeerd en toonde interesse in de diverse magazines, publicaties en het wereldwijde netwerk waarmee onze nieuwsbrieven in zeven talen dagelijks meer dan 170.000 abonnees bereiken. Ook de prachtige standbouw  - gerealiseerd door Zuidkoop - met foto's van de koningin die door de jaren heen bij meerdere bedrijven in de branche zijn gemaakt, viel duidelijk in de smaak.