De 6e Zeeuwse Woonmarkt gaat van start. 35 Zeeuwse bedrijven tonen allerlei noviteiten en trends over en voor de woonbranche. Er worden primeurs en woonmogelijkheden gepresenteerd. Ook worden er presentaties gegeven. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. 

Er is een bouw- en woonplein gecreëerd waar bezoekers terecht kunnen met al hun vragen wat betreft het (ver)bouwen van een huis. Ook is er een duurzaamheidsplein waar diverse deelnemers de nieuwste mogelijkheden presenteren. Op het binnen- en buitenhuisplein geven exposanten adviezen en presenteren hun producten. 

Tijdens het event zijn er allerlei workshops te volgen: maken van macramé, handlettering, moodboard maken, badkamer indelen en materiaalplan maken, kennismaken met de allernieuwste verftechnieken en nog veel meer. Inschrijven voor de workshops is gewenst.

TMC Wonen mocht begin van de maand een mooie prijs in ontvangst nemen: Zeeuws familiebedrijf van het jaar 2018. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Zeeland en in Bergen op Zoom. 

De woonmarkt vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober bij TMC Wonen in Goes. 

Meer informatie:
www.zeeuwsewoonmarkt.nl