Interfloor heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht: de semi hoogpool Duett. Deze is ontwikkeld als vervolg op de reeds jaren succesvolle kwaliteit Firenza-S. Een volgens de vloerenleverancier fraaie en speelse ‘shaggy’ waarbij Duette is geproduceerd met een voordeliger constructie. “Geen dunne en dikke draden, maar met een enkelvoudig ton-sur-ton geverfd polyamide garen voor een levendige structuur. Hierdoor is Duette een subtiel tweekleurig tapijt met een vrolijke twist.”

 

Het tapijt werkt warmte-isolerend en is daarmee energie- en kostenbesparend.

Het lichte frisé in het garen van Duette creëert een dynamische uitstraling. “Dat geeft een enigszins warrige look zonder duidelijke vleugwerking. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee, Duette is eenvoudig in onderhoud en praktisch in gebruik. De 2 x 2-draads polyamide garens zijn veerkrachtig waardoor dit tapijt een lange levensduur heeft”, is in een persbericht van Interfloor te lezen.

Duette creëert een beter binnenklimaat in huis; neergedaald stof dwarrelt ook als er over de vloer gelopen wordt niet direct omhoog, de stofdeeltjes worden vastgehouden tot het tapijt wordt gezogen. Tapijt werkt warmte-isolerend en is daarmee energie- en kostenbesparend. Volgens Interfloor is Duette een heerlijk comfortabele kwaliteit met een hoge contactgeluidsisolatie, een luxueuze uitstraling en tevens geschikt voor intensief woongebruik. “Hierdoor leent Duette zich voor talrijke toepassingsmogelijkheden van woon- tot slaapkamer en is tevens geschikt voor intensief gebruikte plekken als een hal of trap.
Het kleurenpalet van Duette is kleurrijk, vrolijk en zeer actueel. Een prachtig wat lichtere terra die mooi te combineren is met trendy materialen als chique marmer, bamboe of ruigere stenen oppervlaktes. Warmere beiges en koelere greiges die met zeer uiteenlopende materialen en interieurstijlen te combineren zijn.
De zachtere pasteltinten van afgelopen jaren maken plaats voor donkerdere kleuren als kobalt blauw / indigo en fellere kleuren waaronder limegroen en turquoise. Daarnaast is Duette ook verkrijgbaar in de subtiele tint saffier en denim / staal blauw.”

Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
info@interfloor.nl