Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebruiksvriendelijke woonaccessoires voor opbergen van smartphones en tablets

Het in Eindhoven gevestigde bedrijf Manu maakt gebruiksvriendelijke woonaccessoires en lifestyleproducten voor onder meer het opbergen van smartphones, tablets, laptops enz. Manu ontwerpt onder meer (draadloze) laadstations met sfeerlicht, organizers met USB-laadstation, notitieboeken en telefoonhoesjes.

De Kangaroo Couch.

Een mooi voorbeeld is de Kangaroo Couch. Al de apparaten die je dag in, dag uit gebruikt zijn met deze woonaccessoire,die je naast een bank of stoel kunt plaatsen, netjes binnen handbereik. Een lege batterij is daarnaast verleden tijd met deze veelzijdige organizer. De slim ontworpen Kangaroo Couch is gemaakt van hoogwaardige materialen en past prachtig in ieders interieur.
“Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, wij zoeken de balans tussen techniek, design en zorgeloos leven in je hele huis”, aldus een woordvoerder van Manu.

Meer informatie:
Manu
Hondsruglaan 93
5628 DB Eindhoven
E-mail: info@manu.nl
www.manu.nl

Publicatiedatum: