Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brandstore heeft oppervlakte van bijna 300 m2

Opening eerste flagshipstore mijlpaal voor Riverdale

Vrijdag 12 oktober gaan de deuren open van de allereerste brandstore van Riverdale. Een mijlpaal voor het ‘fashionabel living’-bedrijf, dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in de verkoop van woonaccessoires voor het gehele huis en ook een eigen keuken- en badkamerlijn heeft.

Naast een eigen webshop en ruim 250 Riverdale Inspiration Shops en Riverdale Inspiration Floors in binnen- en buitenland, heeft woonwarenhuis Nijhof aan de Minervaweg 3 in Baarn de primeur door als eerste een winkel te openen die uitsluitend producten verkoopt van Riverdale. Vanaf morgen is dus in deze flagshipstore - met een oppervlakte van bijna 300 m2 - de complete collectie onder één dak te vinden. 

Het wordt een feestelijk event van 16.00 - 22.00 uur met gratis hapjes, drankjes en muziek. Daarnaast krijgen de eerste 100 klanten bij besteding vanaf € 25 een gratis plaid ter waarde van € 89,95.

Meer informatie:
Riverdale Brandstore
Woonwarenhuis Nijhof
Minervaweg 3
3741 GR Baarn
www.nijhofbaarn.nl