Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Composietassortiment steenverwerker Arte uitgebreid

Nieuwe marmer- en betonlooks Silestone

Het composietassortiment van steenverwerker Arte is met twee kleuren uit de Loftserie van Silestone uitgebreid: Brooklyn en Silver Lake. Met als extra primeur dat de Silver Lake tijdens de Küchenmeile voor de eerste keer aan het grote publiek werd getoond in grootformaat.

De kleuren zijn geïnspireerd op de industriële look waarin de oneffenheden van cement en beton zijn benadrukt. De Brooklyn is de grijze variant en de Silver Lake de lichtgrijze versie. Ook zijn de vorig jaar geïntroduceerde Silestone kleuren Calacatta Gold en de Charcoal Soapstone uit de Eternal collectie, nu standaard aan het assortiment van Arte toegevoegd.

Goud accent
“Ik ben helder, grijze aders reflecteren als rivieren de gouden zonsopgang op mijn witte landschap. Men noemt mij Calacatta.” Zo luidt de omschrijving van Cosentino. Deze witte marmer reproductie heeft een prachtige ader met een goud accent.
De donkergrijze steen Eternal Charcoal Soapstone heeft een licht blauw/groene krijtwolk. “Zoals moeder natuur hem gemaakt zou hebben. Deze donkere schone is de tweede donkere composiet met aderstructuur in het Arte assortiment.”

N-Boost afwerking
Alle vier de kleuren zijn voorzien met de N-Boost afwerking; een technologie die het onderhoud en de reiniging van het blad nog makkelijker maakt. De platen hebben een maximale afmeting van 320×158 centimeter en zijn in de volgende diktes 1,2 cm, 2 cm en 3 cm beschikbaar.

Meer info:
www.artegroep.nl

Publicatiedatum: