Het team van Wave Kitchen Products (WKP) uit Oosterhout is trots op de compleet nieuwe lijn afzuigkappen. “Deze overtreft zelfs onze vorige succesvolle collectie in design en kwaliteit”, laat een woordvoerster weten.

Volgens haar is het een collectie met lef. “Afzuigunits in frames die desgewenst een volledig kookeiland overspannen. We houden van wit, maar zijn nog meer verliefd op matter dan matzwart. Stoere lederen sleeves worden gecombineerd met glossy messing units. Wandmodellen komen los van de muur en onze plafondunits zijn ware verlichtingselementen”, somt ze op. “Met gevoel voor stijl, vooruitstrevende technieken, durf, oog voor de toekomst en in fijne samenwerking met vakgenoten konden wij wederom onze missie volbrengen; het belangrijkste vertrek van een huis, de keuken, kleur en karakter geven met onze designafzuigkappen.”

Kleur en karakter bepalen is heel persoonlijk, maar WKP volgt de smaak van de klant. Zelf al heeft die een bepaald ontwerp in gedachten dat niet terug te vinden is in de collectie. Zoals bijvoorbeeld een aanpassing op een bestaand model of een volledig nieuw product, dan kan het bedrijf die wensen vormgeven door het maken van een tekening met bijbehorende prijsindicatie. “Ons advies hierbij is om de afzuigunit te zien als een meubelstuk. Stel jezelf dezelfde soort vragen als bij de aankoop van een bank of kast. Denk daarbij aan kleurcombinaties, afmetingen, afwerking, speciale (ophang)constructies, bekleding met verschillende materiaalsoorten e.d. Samen met denken we verder na over de details. Niets is te gek. Dat maakt het ontwerp Wave Waardig!”

Tevens introduceert Wave Kitchen Products een nieuwe sfeerlijn lampen voor in de keuken die uiteraard ook geschikt zijn voor andere plekken in de woning, zoals de living. “Bij Wave is duurzaamheid ook onderdeel van onze missie. In onze ontwerpen verwerken we motoren met energieklasse A en plasmafilters; deze voorkomen energieverlies en halen fijnstof uit de lucht. Goed voor de gezondheid en het milieu!”
In de afgelopen jaren liet het bedrijf zich inspireren door toonaangevende meubelontwerpers, kwaliteitseisen van vakgenoten, maatwerkwensen van consumenten en technische kennis van toeleveranciers.

Meer informatie:
Wave Kitchen Products
Meidoornlaan 52d
4902 SC Oosterhout
T 0162 - 47 26 26
E-mail support@wavekp.nl
www.wavedesign.nl