Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vera en Kira

Nieuwe kleuren Cosentino gecreëerd voor ambitieuze ex- en interieurontwerpen

Cosentino Group lanceert twee nieuwe kleuren voor Dekton by Cosentino, waarin natuur en schoonheid de hoofdrol spelen. Vera en Kira zijn de namen van deze kleuren. Beide zijn geïnspireerd op de puurheid en originaliteit van natuursteen, aangevuld met de vooruitstrevende eigenschappen en voordelen van Dekton compacte oppervlakken.

De nieuwe kleuren Vera en Kira zijn geïnspireerd op het elegante en veelzijdige uiterlijk van het Gris Pulpis marmer. Het verschil tussen beide zit hem in de kleur van de achtergrond. Waar Vera een grijsachtige betonkleur heeft, biedt Kira een afwerking in aardetinten. Vera en Kira vallen onder de Natural Collection van Dekton. 

Dekton Vera is geïnspireerd op het Gris Pulpis marmer: een kleur met penseelstreken van natuursteen en cement. De geaderde structuur en de betonachtige ondergrond maken van Vera een samensmelting tussen het natuurlijke en het industriële. De grijze afwerking wordt gecombineerd met een structuur van lichte aderen, met de schoonheid van traditionele kleuren. Het is een voorstel met een architectonische tint, ontwikkeld vanuit de laatste trends en functionaliteit.

Dekton Kira is geïnspireerd op natuursteen: een kleur die voor wat betreft elegantie en veelzijdigheid veel lijkt op die van het Gris Pulpismarmer. De kleurenbasis, opgebouwd uit aardetinten, contrasteert met overal willekeurig voorkomende grijze aderen in uiteenlopende intensiteit. 

Vera en Kira zijn gecreëerd voor ambitieuze ontwerpen te maken voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De twee nieuwe kleuren kunnen als basis dienen voor keukens, badkamers, vloeren, wanden, gevels en toepassingen voor meubilair. Dekton beschikt over geavanceerde eigenschappen waaronder de bestendigheid tegen UV-stralen, slijtage, vlekken, krassen en  plotselinge temperatuurverschillen. Daarbij wordt het materiaal vervaardigd in platen van groot formaat voor toepassingen op maat.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com

Publicatiedatum: