Maandagavond 8 oktober heeft Aart-Jan Witte namens TMC Wonen de award Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2018 in ontvangst genomen. De onderscheiding is in het leven geroepen door het magazine Zeeland Business, dat de award voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitreikte.

Aart-Jan Witte (midden) nam in het bijzijn van zijn familie de onderscheiding in ontvangst.

Het thema van dit jaar was HR-beleid. “Mede dankzij onze nauwe samenwerking met VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland en diverse regionale scholen, het intern opleiden van vakmannen en het aantrekken van hbo'ers en wo'ers heeft de jury voor ons gekozen”, meldt TMC Wonen, daarbij geholpen door vele provinciegenoten. “We hebben in totaal 1152 van de 1997 publieksstemmen ontvangen.”
TMC had in de finale concurrentie te dulden van Geuze Transport en ITN Groep.

85% familiebedrijf
Wat niet veel mensen weten, is dat het percentage familiebedrijven in Zeeland rond de 85 procent zit. Om deze bedrijven wat extra aandacht te geven, begon Zeeland Business in 2014 in samenwerking met Baker Tilly Berk Accountants een mooie traditie om ieder jaar een Zeeuws Familiebedrijf Award uit te reiken. Inmiddels zijn de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel Advocaten alweer enige tijd aangesloten. Maandag beleefde het evenement de eerste lustrumeditie.

In 1975 opgericht
TMC Wonen, met woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom, is in 1975 is opgericht. Het mooie is dat alle kinderen Witte (inmiddels de derde generatie!) in het bedrijf zitten. Het familiebedrijf heeft een ruim assortiment vloer-, raam-, wandbekleding, meubelen en 'alles' voor een goed nachtrust.
TMC staat volgens ingewijden bekend als een fijne werkgever met veel groeimogelijkheden. “Soms worden bepaalde functies anders opgetuigd en breder ingezet, zodat het voor de werknemers aantrekkelijker is om deze functies aan te gaan. Een terechte winnaar dus”, aldus een woordvoerder van Zeeland Business.

TMC Wonen feliciteren? Klik dan op deze link en breng de felicitaties over: tmcgoes@tmcwonen.nl

Meer informatie:
TMC Goes - Marconistraat 13 - (0113) 22 41 02
TMC WoonWenz - Marconistraat 15-15b - (0113) 22 41 14
TMC Kruiningen - Zandweg 1B - (0113) 38 26 26
TMC Bergen op Zoom - Van Konijnenburgweg 13 - (0164) 27 44 77
www.tmcwonen.nl