Al meer dan 75 jaar timmert Interstar Meubelen aan de weg. Het Hollands familiebedrijf zit bepaald niet stil. Op de laatst gehouden VAKbeurs in De Woonindustrie werden de laatste noviteiten geshowd.
Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends. Ook voor Interstar. Hierbij gaat het om natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat.

Een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam.

De designs van Interstar, dat dus al meer dan 75 jaar kasten, dressoirs, wandsystemen, tafels en stoelen maakt, zijn zo afgewogen en sterk dat ze altijd mooi blijven, tientallen jaren lang, zo laat woordvoerster Maryse Slotboom weten. "De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstarprogramma sluiten al sinds jaar en dag moeiteloos aan bij nieuwe trends."

Interstar wil vooral in oplossingen denken. Dat betekent overigens allerminst dat Interstar zich niet vernieuwt. Want de mens verandert continu en ook de manier waarop hij zijn leven leidt, blijft geen tien jaar hetzelfde. Wat te denken van de televisie? Interstar heeft hier verschillende oplossingen voor, bijvoorbeeld de tv-lift: met één druk op de knop is het apparaat mooi weggewerkt. Verder eindeloze mogelijkheden qua wandsystemen, die nog altijd het hart van de Interstar-collectie vormen. Uit mooi afgewerkte modules – kasten, planken en wandpanelen – kan men naar eigen inzicht een kastenwand samenstellen. Daarin kan men audiovisuele apparatuur, een computer of verlichting integreren en de bijbehorende bedrading wegwerken.

Het gevarieerde programma omvat meer dan honderd verschillende elementen, variërend van eenvoudige planken om boeken op te plaatsen tot fraaie, solitaire designmeubelen als het Assenaartje.

Meer informatie:
Interstar Meubelen
Smalgoorn 2
9403 NW ASSEN
info@interstar-meubelen.nl
www.interstar-meubelen.nl