Dizzconcept heeft een nieuwe aanpak bedacht voor kleine ruimten, toeristisch verhuur en kantoorruimten. Door het gebruik van dit ontwerp wordt de kleine ruimte behouden en optimaal gebruikt. Het design neemt 1,6 m2 ruimte in beslag om een tweedeurskast met televisie te plaatsen die uitkomt op een volledig functionele keuken. 

De keuken kan worden geplaatst in een nis, tegen een vrije muur of in het midden van de ruimt. Alle benodigde aansluitingen kunnen binnen de breedte van de keuken worden geplaatst. 

PIA is beschikbaar in verschillende combinatiemogelijkheden om aan de behoeften van de verschillende gebruikers te voldoen. Het is eenvoudig meerdere ontwerpen te combineren. Het ontwerp wordt in drie stukken geleverd en worden ter plekke binnen een uur geïnstalleerd. Elk stuk is zo gemonteerd dat het in een standaard lift past. 

PIA heeft als innovatief keukenconcept voor kleine ruimten veel onderscheidingen gekregen. 

Bij het Kroatische bedrijf Dizzconcept staat innovatie, functionaliteit, ontwerp en kwaliteit voorop. Ze werken al twee decennia lang aan interieurinrichting en meubelproductie. Ook werken ze veel samen met architecten en ontwerpers. 

Meer informatie:
DIZZconcept
Email: info@dizzconcept.com 
www.dizzconcept.com 
Kroatië