Op de vt wonen&design beurs 2018, die zondag de laatste dag beleefde, presenteerde Skygate de Skygate Edel: stalen binnendeuren met een hoge kwaliteit bronscoating. “Hiermee bouwen we verder op het succes van onze handgemaakte zwarte stalen deuren en panelen”, laat Anne-Marleen de Nooy namens Skygate weten. “Hier is - mede door hun ruimtelijke werking en industriële uitstraling - veel vraag naar”, weet ze.

Met de Skygate Edel is een exclusieve retrochique variant aan het assortiment toegevoegd.

“Voorheen waren stalen deuren er alleen in maatwerk en dat konden weinig mensen en bedrijven zich veroorloven,” vervolgt Skygate-directeur Paul de Nooy, de partner van Anne-Marleen. “Wij hebben de markt voor binnendeuren en -panelen opgeschud door het productieproces te versimpelen. Hierdoor kunnen we onze oplossingen voor minder dan de helft van de maatwerkprijs leveren."  

Rijk interieurbeeld
Skygate maakt deuren en panelen naar een vast ontwerp. In een standaardmaat, -model en -kleur en uit hoogwaardig staal en veiligheidsglas. De matzwarte poedercoat-laag zorgt voor een luxe uitstraling en gemakkelijk onderhoud.”

Paul legt uit dat de bronzen coating de Skygate Edel een art deco-uitstraling geeft. “Die past in de trend van rijkere interieurbeelden die ook heel duidelijk zichtbaar was op de Salone del Mobile in Milaan. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals hout, leer, velours, marmer en brons. De Skygate Edel doet het erg goed in panden die een stijl als bohémien of bijvoorbeeld dark & moody als uitgangspunt hebben.”

De deuren zijn uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. 

Skygate richt zich met haar productlijn zowel op de consumenten- als de professionele markt. In de visie van dit Nederlandse merk geven stalen binnendeuren en panelen het interieur een boost van luxe, licht en ruimte. “Deuren zijn de sieraden van elk pand. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Hierdoor kunnen onze handgemaakte deuren een wereld van verschil betekenen.”

De stalen binnendeuren en panelen van Skygate voegen een stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en beschikbaar in meerdere gangbare standaardmaten. Stijlvol en betaalbaar. Deze oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op www.skygate.nl en in de Skygate-showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

Meer informatie:
Skygate
Energiestraat 7
1411 AN Naarden
Telefoon: +31 (0)85 027 0064
E-mail: annemarleen@skygate.nl
www.skygate.nl