Echte stalen binnendeuren verheugen zich in een toenemende populariteit. Het strakke, industriële karakter spreekt veel mensen aan, en geeft het interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Vanwege het forse prijskaartje zijn deze exclusieve eye-catchers echter niet voor iedereen weggelegd. Het Nederlandse Skygate, dat tot en met 7 oktober op de vt wonen & design beurs staat, heeft daar naar eigen zeggen verandering ingebracht. Het bedrijf maakt handgemaakte stalen binnendeuren die bereikbaar zijn voor een breed publiek.

“Door het unieke concept besparen klanten al snel de helft op de prijs, zonder in te leveren op kwaliteit”, legt Anne-Marleen Hamming van Skygate uit. Haar bedrijf doet dit volgens het principe "vaste maten, lage prijzen". Het biedt een overzichtelijk assortiment handgemaakte deuren en panelen aan met drie soorten in drie maten. Productie is hierdoor zeer efficiënt met een hoge, constante kwaliteit. “De gedachte hierachter is dat het vrijwel altijd voordeliger is je huis op maat te maken, dan je deur. Omdat de (deur)opening immers - ook bij leveranciers die maatwerk leveren - toch moet worden aangepast en voorbereid.”

Skygates zijn er als draai- of taatsdeur, vast paneel- of schuifdeur. Elk model is verkrijgbaar in drie hoogtes en heeft een breedte die eenvoudig past in de meeste deuropeningen. Panelen zijn ook in een halve breedte, wat extra combinatiemogelijkheden oplevert. Een taatsdeur scharniert om een pin aan de boven- en onderkant. Er is dus geen kozijn nodig, hetgeen zorgt voor een strakke uitstraling.

Alle Skygates zijn handgemaakt uit eerste kwaliteit staal, en voorzien van een keiharde, matzwarte poedercoating. Standaard uitgevoerd met 7mm dik veiligheidsglas en hoogwaardige scharnieren.

Meer informatie
Skygate
Energiestraat 7
1411 AN Naarden
Telefoon: +31 (0)85 027 0064
E-mail: annemarleen@skygate.nl
www.skygate.nl