Vogel’s toont nieuwste telg van de Next OP serie

Televisie als opvallend stukje interieurarchitectuur

Het Scandinavische ontwerp van de Next op Series brengt natuur en techniek samen en maakt de televisie weer het middelpunt van de kamer. De nieuwe serie OP 2 kenmerkt zich door zijn karakteristieke vier poten, met de mogelijkheid om er eenvoudig een soundbar aan toe te voegen.

OP 2 kenmerkt zich door zijn karakteristieke vier poten.

Vogel’s werkte voor de tweede keer samen met de Deense designer Malte Kidde. Als ontwerper laat hij zich graag door de natuur inspireren.
De vloerstandaards zijn zorgvuldig opgebouwd uit hoogwaardig eikenhout, geselecteerd op de fijnste nerfstructuur en blijvende schoonheid.

Vogel's is een Nederlands bedrijf dat tv-beugels en ophangsystemen produceert voor audio-, video- en multimedia-apparatuur. Sinds de ontwikkeling van 's werelds eerste luidsprekermuurbeugel in 1973 heeft de onderneming regelmatig bekroonde oplossingen geproduceerd die het leven aangenamer maken. Tegenwoordig is Vogel's bekend om de bevestigingsoplossingen voor tv's, audiovisuele apparatuur en tablets overal in huis.

Malte Kidde is een meubelarchitect. Hij brak door met de tv-standaard OP 1. Tijdens zijn studie aan Aarhus School of Architecture, werd hij altijd aangetrokken door industrieel ontwerp. Hoe goed doordachte elementen het dagelijks leven van mensen gemakkelijker en aangenamer kunnen maken.

Meer informatie:
www.vogels.com
E-mailadres: info@havoned.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven