Het Deense interieurlabel Normann Copenhagen biedt met de Unionserie een breed scala aan inrichtingsopties voor privé- en openbare ruimtes: van ronde eettafels tot hoge cafétafels. 

De collectie bestaat uit elf verschillende tafels: ronde, rechthoekige, hoge en lage. Allerlei modellen zijn verkrijgbaar in de uitgebreide tafelverzameling, die geschikt is voor zowel werk, studeren, ontspanning, overleggen en eetgelegenheden. 

De tafels hebben een monochrome uitstraling. Wat de tafels bijzonder maken, zijn de antikras en het laminaat dat op de tafels bevestigd is, wat geen zichtbare vingerafdrukken achterlaat. 

Het tafelblad en de tafelpoten hebben een samenhangende kleur. De tafelpoten daarentegen hebben een glimmende koperen voet. Deze is aan elkaar geschroefd met behulp van extra grote koperen schroeven, wat een mooi detail toevoegt aan het totale ontwerp.

In een privéwoning kan het ontwerp functioneren als modern bureau of een eettafel. De strakke lijnen en natuurlijke kleuren maken dit mogelijk.  

Meer informatie:
Normann Copenhagen 
www.normann-copenhagen.com