Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omschakeling in privacy op de werkplek

Het is fijn om met collega's privé te kunnen overleggen zonder gestoord te worden. Dit kan met SwitchFilm: een zelfklevende privacy glasfolie dat kan schakelen tussen mat en transparant glas. De folie is van zichzelf mat en wordt door middel van laagspanning transparant. Voor de aansturing wordt een afstandbediening of wandschakelaar gebruikt, eventueel met dimmer en timer. 

Transparante folie: Aan.

De dikte van de folie draagt bij aan de veiligheid en vertraagd eventuele inbraak. Ook is het mogelijk het product in te zetten als projectiescherm voor commerciële- en presentatietoepassingen. Het projecteren kan zowel op een matte als transparante wand. 

Transparante folie: Uit

De folie laat zonder elektriciteit voldoende daglicht door, dat bij raambekleding (vaak) onmogelijk is. Het aanbrengen van het product wordt uitsluitend gedaan wanneer de temperatuur van de ondergrond tussen de 5 en 25 graden Celsius is. Na ongeveer een maand heeft de folie een optimale hechting bereikt en is het volkomen strakgetrokken. 

De breedte van de rol waarop de folie wordt geleverd is 100, 120 en 150 cm. Dit betekent dat de maximale breedte van een raam ongeveer 150 cm mag zijn. Bij grotere ramen is het noodzakelijk dat een naad wordt toegepast. 

Meer informatie:
Glasfolie Suncontrol
www.suncontrol.nl

Publicatiedatum: