Een van de interessante noviteiten op de Interieur Collectie dagen in Gorinchem waren wel de pvc-vloeren van IPC. Deze mooie en overzichtelijke collectie werd in een vernieuwende display gepresenteerd door Holland Top Floor. De pvc-vloeren van IPC zijn van een dusdanig hoge kwaliteit dat ze naast alle bekende keurmerken tevens de hoogst haalbare TÜV PREMIUM Certificering hebben behaald en dat is bijzonder te noemen. Zeker als je het verhaal van Reinhard Krause kent.

Reinhard Krause (74) is de grondlegger van IPC, een van oorsprong Duits houten vloerenbedrijf. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij nog elke dag met veel plezier op het bedrijf aanwezig om samen met zijn zoon en twee dochters alles in goede banen te leiden. Acht jaar geleden ontstond bij zijn kinderen het idee om ook pvc-vloeren te gaan leveren in Duitsland. Reinhard kon zich er niet direct in vinden maar stemde na onderzoek uiteindelijk toch toe, want hij constateerde dat er veelvuldig schadelijke (zelfs kankerverwekkende) pvc-vloeren geïmporteerd en verkocht worden.

   
Reinhard Krause, grondlegger van IPC

Hij stemde toe met als missie de absolute nr. 1 van Duitsland te worden op basis van kwaliteit, gezondheid, milieu en uitstraling en dat is hem gelukt. Momenteel verkoopt IPC meer dan 1 miljoen vierkante meter in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en is het merk IPC op alle fronten de absolute nummer 1. Tevens wordt dit bevestigd met een ondertekend veiligheidscertificaat welke standaard bij elke vloer meegeleverd wordt.

Holland Top Floor heeft in 2018 de IPC-distributie voor de Benelux op zich genomen. Met de collectie van IPC kunnen ze met trots zeggen dat ze de beste en veiligste pvc vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst. 

Meer informatie:
Holland Top Floor
Email: info@hollandtopfloor.com 
www.hollandtopfloor.com