Het USFloors verkooppunt Laminaatenparket.nl uit Amsterdam plaatst een 90 m2 COREtec® vloer in de stand van woonmagazine Ariadne at Home op de VT Wonen & Design beurs. Geshowd wordt de zogeheten Naturals Sand (50-LVP-802). Jaap Spaans van Laminaatenparket.nl is trots op deze klus, die reeds geklaard is: ”Onze vakmensen zorgden voor een voortreffelijke plaatsing van de COREtec® vloer. Ze gebruikten ook een 45 lopende meter eindprofiel, want het is een rechthoekige stand en met een eindprofiel maak je het allemaal nog mooier”

“De nieuwe vloer COREtec® Naturals Sand wordt dus voor het eerst getoond in de stand van Ariadne@Home, maar deze is ook te zien in die van COREtec®”, vervolgt Spaans. “The Naturals collectie bestaat uit vloeren die in het COREtec® programma opgenomen werden op verzoek van Nederlandse en Belgische interieur- en vloerenexperts, die de selectie midden vorig jaar gemaakt hebben.”

Het COREtec® Original programma wordt nu onder andere uitgebreid met 14 nieuwe decoren, die te zamen de COREtec® Naturals collectie vormen.COREtec® The Naturals telt 14 houtdecoren (natuurlijke eik), waarvan zeven met en zeven zonder vierzijdige V-Groef.

COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Meer informatie:
www.laminaatenparket.nl

USFloors International
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu