Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam

Nieuwe vloer Naturals Sand van COREtec® te zien bij Ariadne@Home

Het USFloors verkooppunt Laminaatenparket.nl uit Amsterdam plaatst een 90 m2 COREtec® vloer in de stand van woonmagazine Ariadne at Home op de VT Wonen & Design beurs. Geshowd wordt de zogeheten Naturals Sand (50-LVP-802). Jaap Spaans van Laminaatenparket.nl is trots op deze klus, die reeds geklaard is: ”Onze vakmensen zorgden voor een voortreffelijke plaatsing van de COREtec® vloer. Ze gebruikten ook een 45 lopende meter eindprofiel, want het is een rechthoekige stand en met een eindprofiel maak je het allemaal nog mooier”

“De nieuwe vloer COREtec® Naturals Sand wordt dus voor het eerst getoond in de stand van Ariadne@Home, maar deze is ook te zien in die van COREtec®”, vervolgt Spaans. “The Naturals collectie bestaat uit vloeren die in het COREtec® programma opgenomen werden op verzoek van Nederlandse en Belgische interieur- en vloerenexperts, die de selectie midden vorig jaar gemaakt hebben.”

Het COREtec® Original programma wordt nu onder andere uitgebreid met 14 nieuwe decoren, die te zamen de COREtec® Naturals collectie vormen.COREtec® The Naturals telt 14 houtdecoren (natuurlijke eik), waarvan zeven met en zeven zonder vierzijdige V-Groef.

COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Meer informatie:
www.laminaatenparket.nl

USFloors International
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu

Publicatiedatum: