Nouvion, een toonaangevende producent van stijlvolle tafels, stoelen en banken met een vestiging in Uden, heeft onlangs de nieuwe Pabloserie gepresenteerd. Deze bestaat uit een comfortabele kuipstoel en eetkamerbank.

Nouvion levert de Pabloserie met een enorme keuze uit diverse stoffen en leersoorten in alle mogelijke kleuren. Tevens kan de Pablo bekleed worden met een combinatie van twee kleuren binnen dezelfde stof- of leersoort voor de binnenzijde en een andere kleur voor de buitenzijde van de stoel. 

De stoelen zijn leverbaar met een zwart stalen vierpootonderstel of een zwart stalen sledeonderstel. De versie met de zwart stalen vierpoot is ook draaibaar te leveren. De Pablo stoelen zijn verkrijgbaar via de Nouvion dealers in zowel Nederland als België.

Nouvion staat voor maatwerk met stijl. Voor alle producten vormen natuurlijke en duurzame materialen en stoffen de basis. Vakmanschap en maatwerk maken elk product uniek. De verschillende elementen, materialen, kleuren en afwerkingen zijn geheel naar wens met elkaar te combineren, aldus Nouvion. “Een meubel van Nouvion is tijdloos en toch helemaal van deze tijd. Wij zoeken voortdurend naar innovaties en trends in de markt als het gaat om design en materialen. Het resultaat zie je terug in de brede collectie die wij in eigen beheer ontwerpen en ontwikkelen. Vanuit onze fabriek vinden de meubelen van Nouvion via ruim 1600 verkooppunten hun weg door heel Europa.”

Meer informatie
Nouvion BV
Postbus 54
5408 ZH  Volkel
Tel. 0413 277077
www.nouvion.nl