Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurlabel Particolare brengt persoonlijkheid en sfeer in huis

Particolare betekent bijzonder en de ontwerpen zijn altijd een mix van mooie rijke dessins en hele simpele vormen. De collectie bestaat uit loungestoelen, poefs, hockers, kussens, plaids en keukenproducten. Het zijn altijd producten waar Sabine blij van wordt. Deze zijn uniek en gemaakt met passie. ‘Perfect is boring’ is het motto van eigenaresse en ontwerpster Sabine Boogerd. Dit is terug te zien in alle met de handgemaakte items. Deze imperfecte items vindt de ontwerpster mooier, omdat hier een verhaal achter zit. Het contrast kan de producten mooier en spannender maken. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gemaakt. Deze worden aangepast aan de trendkleuren van de komende seizoenen. De trends worden vertaald in eigen ontwerpen qua vorm, kleur en materiaal.



Als eigenaar en designer van Particolare is Sabine Boogerd altijd op zoek naar contrasten. ''Ik heb een passie voor mooie stoffen en simpele vormen, maar tevens voor producten met een verhaal.''

Een interieur moet persoonlijkheid uitstralen en door de mix van de juiste kleuren, materialen en vormen ontstaat er een origineel en inspirerend geheel. In de collectie van Particolare moet je kunnen zien dat het geen massaproductie is. Sabine vindt dat pure en met de handgemaakte producten het best tot zijn recht komen in een mooie tijdloze basis in combinatie met mooie designklassiekers. Dit vormt dan het contrast waar ze zo van houdt.

De ontwerpster haar stijl is in de basis puur en strak, maar wel met een vrouwelijke touch. ''Ik kan heel blij worden van prachtige stoffen en mooie spullen. Ik ben heel sfeergevoelig en hou bovendien van authentieke en creatieve mensen met een persoonlijke stijl. Dit vind ik belangrijk voor mijn eigen collectie, maar ook voor ons eigen interieur. Ik mix en match verschillende stijlen met elkaar en je kunt zien wie er bij ons wonen. Ook hou ik van puur en eigenheid en vind het fijn om, als ik ergens binnenloop, een mooie, eigen sfeer te voelen.''

In Nederland vind je Particolare in ongeveer 140 mooie woonwinkels en conceptstores. De producten van Particolare zijn niet alleen in Nederland te koop, maar tevens in Frankrijk en Spanje.

Meer informatie:
Particolare
Sabine Boogerd
Email: office@particolare.info 
www.particolare.eu