Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op de beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

C'avante wint award voor mooiste stand

Op de beurs Eigen Huis, die van 21 t/m 23 september in Jaarbeurs Utrecht plaatsvond, heeft C'avante de award voor de mooiste stand gewonnen. De eigenaren Chantal Peters en Arjan Arts namen de prijs in ontvangst. Arjan Arts en Chantal Peters met de award. FOTO'S NATHALIE BRUGMAN

C’avante ontwerpt en realiseert luxe interieurs voor particuliere bouw- en verbouwprojecten en renovaties. Zij richt zich zowel op nationale als internationale projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen en realiseren van interieurs voor vrijstaande villa woningen, luxe appartementen, second homes en vakantiewoningen. Voorop staat dat het interieurontwerp en lichtplan passen bij de architectuur en levensstijl, levensfase en wensen van de opdrachtgever.

Een blik op de mooiste stand op de beurs Eigen Huis. 

De stijl van C’avante is tijdloos en kenmerkt zich door de combinatie van luxe en comfort met een mix van high end design en behaaglijk wooncomfort. “ Wij realiseren unieke en moderne woonomgevingen door het gebruik van eigentijdse warme kleurstellingen, bijzondere materialen, maatwerk inrichtingselementen, verlichting en domotica.”

Meer informatie:
C'avante Interior & Design
Mostaardstraatje 5
5371 AK Ravenstein
info@cavante.nl
Tel: 06 5433 6057
www.cavante.nl