SieMatic presenteert een nieuw concept voor een behouden keukenontwerp. Dit werd in 1960 voor het eerst gepresenteerd en zorgde destijds voor een revolutie in het keukenontwerp en de functie van de keuken: de SieMatic zonder handgreep. In 1988 werd dit ontwerp wederom gevierd. Momenteel is de handgreepvrije keuken een designstandaard geworden. 

De ontwerpers wilden de voorkant van de keuken nog gestroomlijnder en strakker maken met dit ontwerp. Dit doel is behaald door het herontwikkelde SieMatic verzonken greepkanaal: eenvoud aan de buitenkant en een complex samenspel van techniek, vakmanschap en duurzame materialen aan de binnenkant. De innovatie werd alleen mogelijk gemaakt door de perfecte hoek, het ideale gevoel en een individueel regelbaar verlichtingssysteem. Deze LED-lichtstrip is ge├»ntegreerd in de schaduwopening. 

De innovatieve, verzonken greep vormt de basis van een intelligent totaalconcept dat drie ontwerpelementen combineert: transparantie, licht en driedimensionaliteit. De 'New Handle-Free SieMatic' zal vanaf 2019 verkrijgbaar zijn. Dit is tevens het jaar dat het bedrijf zijn 90-jarig jubileum viert. 

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com