ferm LIVING heeft multifunctionele plantenbakken op de markt gebracht. Deze kunnen overal in huis neergezet worden. Is het niet ter decoratie, dan kunnen deze dienst doen als tijdelijke opslagruimte in een hal of als scheidingswand om gezellige hoekjes in grotere kamers te creëren.

De plantenbakken hebben een elegante en tijdloze uitstraling. 

De bakken zijn geschikt voor bloemen, planten, boeken, speelgoed,  tijdschriften etc. “Style ze met verse bloemen in mooie vazen ​​of probeer groene planten in stevige kleipotten en zie hoe de contrasten tussen het ontwerp en de toegevoegde elementen spelen”, geeft ferm LIVING aan.

De plantenbakken hebben een elegante en tijdloze uitstraling. “En het ontwerp heeft een opvallend en interessant contrast tussen de rechthoekige bak bovenop en de dunne metalen poten. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren." 

Ook verscheen bij ferm LIVING de zogeheten Wall Box, waardoor je extra groen de woning binnen kunt halen. De bak is gemaakt van gepoedercoat metaal, ontworpen voor gebruik zowel binnen– als buitenshuis.

De ene keer als plantenbak te gebruiken, een andere keer als chique tafel.

De plantenboxen zijn rond en makkelijk te vullen met allerlei groen. Ze kunnen ook als salontafel gebruikt worden. 

Meer informatie
Ferm LIVING 
www.fermliving.com