Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 2 en 3 oktober in de showroom in Wierden

Have a seat bij FP Collection

FP Collection neemt op 2 oktober uitgebreid de tijd om de nieuwe collecties te laten zien. Daarnaast zijn er in de showroom in Wierden toonaangevende leveranciers die de mogelijkheden van diverse verwerkingsmaterialen laten zien. 

Dinsdag 2 oktober is Maurice Beijk (Rentmeester2050.nl) vanaf 13.00 uur aanwezig, hij geeft een presentatie over duurzaamheid en circulariteit. Na de presentatie is er tijd om individueel met Maurice in gesprek te gaan over dit actuele thema. FP Collection verzorgt een expositie over circulaire producten en de mogelijkheden binnen haar collectie.

Deze presentaties worden aangevuld door het verhaal en de producten van Enschede textielstad. Een duurzame weverij waar met natuurlijke en gerecyclede garens interieurstoffen worden geproduceerd. De gerecyclede grondstoffen bestaan uit jeans, oude werkkleding en productieafval of lokale vezels zoals vlas en hennep. Meer weten over dit mooie initiatief? Kom dan naar Have a seat op dinsdag 2 oktober. 

FP Collection is importeur van modern projectmeubilair uit Nederland, ItaliĆ«, Denemarken en Duitsland. In het ruime magazijn wat het bedrijf heeft, staan veel producten op voorraad waardoor ze snel kunnen leveren. Dagelijks verzorgen de eigen chauffeurs leveringen in Nederland en BelgiĆ«. 

Aanmelden voor 2 of 3 oktober 2018 kan via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:
FP Collection
E-mail: sales@fpcollection.nl
www.fpcollection.nl