Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NAHKA geïnspireerd door vintage gymmatten

NAHKA is een nieuw merk geïnspireerd door de vintage gymmat. Het woord Nahka is een oud Fins woord en betekent zacht leer. Deze lounge matten zijn gemaakt van high-end materiaal. 

Leren matten, perfect voor iedereen die houdt van minimalistische en soepele ontwerpen. Ook zijn ze eenvoudig te combineren als lounge mat of decoratie. De matten zijn gemaakt van Kau-Lonka pull-up leer. Dit is gemaakt van volnerfleder, dat wordt beschouwd als een van de hoogste kwaliteiten in leer. 

Voor het bedrijf gaat moderne luxe terug naar de essentie: een strak en functioneel ontwerp gemaakt van Kau-Lonka leer. In plaats van natuur en technologie tegen te werken, probeert NAHKA ze te versterken. 

Ruud Stokwielder en Tobias Angkotta hebben het bedrijf in 2017 opgericht te Waalwijk. Deze plek staat bekend om zijn historische leerproductie. Beiden misten de link tussen ontwerp en functonaliteit in de meeste lederen producten en besloten deze interactie en ervaring terug te brengen tot een mooi ontwerp. 

Meer informatie:
NAHKA
Email: info@nahka.nl 
www.nahka.nl