Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

COREtec®: architect en uitvinder van de meerlaagse, rigide vloeren

Volgens ingewijden is COREtec® dé architect van de meerlagige rigide vloeren. Tevens is het mondiaal bezien de bestverkochte meerlaagse vloer, aldus een medewerker van USFloors International.

Het product voelt zacht aan en is flexibel.

Jan Dossche, president van USFloors International : “Alles begint bij een goed product. Dat van COREtec® verschilt van andere rigide producten die worden aangeboden, omdat er bij die van ons geen voorzorgsmaatregelen nodig zijn.”

COREtec® past de zogeheten Soundcore-technologie toe. Deze is een enorm succes in de Verenigde Staten en ondertussen al zes jaar een gevestigde waarde. De productdikte (8 – 8,5 mm) is ideaal voor plaatsing op diverse types, bestaande ondergronden. Er is geen doordruk zichtbaar van de ondergrond. De planken zijn tot 183 cm lang. Verder voelt het product zacht aan en het is flexibel. “Dit heeft als grote voordeel dat bij bepaalde druk op de klikverbinding deze niet gaat breken.”
Ook zorgt het voor een optimale geluidsdemping, mede door luchtbellen die in de COREtec®kern zitten. Goed om te weten is dat COREtec® een kurkonderlaag heeft en dus een ideale geluidsdemping.

Meer informatie:
USFloors International
Textielstraat 20
BE – 8790 Waregem
www.coretecfloors.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven