Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

COREtec®: architect en uitvinder van de meerlaagse, rigide vloeren

Volgens ingewijden is COREtec® dé architect van de meerlagige rigide vloeren. Tevens is het mondiaal bezien de bestverkochte meerlaagse vloer, aldus een medewerker van USFloors International.

Het product voelt zacht aan en is flexibel.

Jan Dossche, president van USFloors International : “Alles begint bij een goed product. Dat van COREtec® verschilt van andere rigide producten die worden aangeboden, omdat er bij die van ons geen voorzorgsmaatregelen nodig zijn.”

COREtec® past de zogeheten Soundcore-technologie toe. Deze is een enorm succes in de Verenigde Staten en ondertussen al zes jaar een gevestigde waarde. De productdikte (8 – 8,5 mm) is ideaal voor plaatsing op diverse types, bestaande ondergronden. Er is geen doordruk zichtbaar van de ondergrond. De planken zijn tot 183 cm lang. Verder voelt het product zacht aan en het is flexibel. “Dit heeft als grote voordeel dat bij bepaalde druk op de klikverbinding deze niet gaat breken.”
Ook zorgt het voor een optimale geluidsdemping, mede door luchtbellen die in de COREtec®kern zitten. Goed om te weten is dat COREtec® een kurkonderlaag heeft en dus een ideale geluidsdemping.

Meer informatie:
USFloors International
Textielstraat 20
BE – 8790 Waregem
www.coretecfloors.eu