Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw bij Bryck

Stijlvolle loungebank Firm

BRYCK heeft er een beauty bij: Firm. Dit is een gloednieuwe, stijlvolle loungebank voor binnen en buiten. Een andere look en toch heeft hij alles in zich wat het merk levert. Ook nu laat het strakke design zich combineren met een goed zitcomfort. De gecapitonneerde rugleuning is mooi en voelt fijn aan. 

De bank Firm van BRYCK is bijzonder licht in gewicht. Ook is dit design duurzaam en makkelijk schoon te houden. De subtiele afwateringsgaten bewijzen dat er goed is nagedacht over het ontwerp van dit Nederlandse fabricaat. De bank loopt over van enthousiasme. Het meubel is gemakkelijk te verplaatsen, dus ideaal om van binnen naar buiten te verplaatsen.

De loungebank is verkrijgbaar in wit en antraciet en voelt meteen thuis in het interieur, terras en in de tuin. Ook in openbare ruimtes kan dit object een ware 'eye catcher' zijn. 

BRYCK staat voor Nederlands fabricaat en is uniek in zijn soort. Elk product uit de collectie is vervaardigd van hoogwaardig sunproof en neerslagvriendelijk textiel.

Meer informatie:
BRYCK
Email: welkom@bryck.nl
www.bryck.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven