Van zondag 16 t/m dinsdag 18 september vonden in Evenementenhal Gorinchem de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) plaats. Het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal stonden.
De focus van het evenement lag ook dit jaar op netwerken, inspiratie opdoen en het delen van kennis. De driedaagse beurs telde meer dan 120 exposanten. De meeste deelnemers kijken terug op een geslaagde vakbeurs.

Traditiegetrouw vond het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) plaats.De winnaars zijn:

Aspiranten
1. Mika Stevens (werkzaam bij Pruysen Parket). Hij ging met de Ad van Mierlo bokaal naar huis.
2. Koen van Kemmeren (Nobel Parket)
3. Michael van der Gouw-Verburg (BRN Parket)

Senioren
1. Marcel Schipper (Schipper Parket)
2. Paul Snijders (PBS Parket);
3. Jasper Hoogervorst (Hoogervorst Parket). Laatstgenoemde won ook de Rigo Bokaal, vanwege zijn inspirerende combinatie van creativiteit en meesterschap.

De Walter Esch Bokaal, uitgereikt vanwege grote verdiensten in de parketbranche, ging naar Fred Witkamp. Hij is docent en examinator Parketopleiding bij het ROCMN Bouw en Interieurcollege te Nieuwegein. Door zijn jarenlange ervaring in het parketvak weet hij als de beste hoe een vloer gecontroleerd en beoordeeld moet worden.

Het Nederlands kampioenschap Meubelstofferen (NKM) is gewonnen door Harry van Schijndel uit Vlijmen.
Bij het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen (NKW) ging Anco Rijstenbil met de eerste prijs naar huis. De 2e plaats was voor Robert Velthuis, als derde eindigde Robert Notenboom.

Nieuw dit jaar waren de kennissessies in het inspiratie-theater, waar experts over trends, materialen en innovaties hun unieke inzichten en ervaring met de professionele bezoeker deelden.

Klik hier om de de fotoreportage van de beurs te bekijken.