De veelzijdige Floorify rigide vinylvloeren combineren de unieke charme van hout met ongeëvenaard gebruiksgemak. Deze onderscheidt zich door een ongeziene, realistische look die nagenoeg van echt hout te onderscheiden is. Ook de betontegels zorgen voor de strakke industriële look in het interieur. De vloerenfabrikant staat er intussen om bekend dat ze de trends op de voet volgen. Tijdens de Interieur Collectie Dagen komt Floorify dan ook met heel wat nieuwigheden op de proppen.

Nieuwe kleuren
Voor deze uitbreiding aan hun collectie lieten ze zich inspireren door twee opkomende trends: het 'brutalisme' en de opkomst van onbehandelde, ruwe eik. Het resultaat zijn vijf nieuwe kleuren, bovenop het reeds bestaande gamma van 13 houttinten. Floorify ontwikkelde de perfecte, imperfecte eik in vijf tinten waarvan drie natuurtinten en twee donkere tinten. Allemaal met een ongeziene, natuurgetrouwe, geborstelde look.

Korter en smaller
Met hun nieuwste collectie wil Floorify hun vloeren nog toegankelijker maken. Met een prijs van 34.95 €/m² is de collectie ‘klassiek formaat’ bijzonder attractief voor wie anders laminaat zou plaatsen. De kortere, smallere planken komen in 6 nieuwe kleuren en met een uitzonderlijk subtiele, licht geborstelde Floorify-structuur (Embossed-in-register). Dankzij het innovatief procedé krijg je een bijzonder realistisch reliëf, met voelbare groeven, lijnen en knopen. De vele voordelen van de Floorify vloer maken dat dit een bijzonder mooi alternatief is voor kwaliteitslaminaat. Zo is in tegenstelling tot laminaat de Floorify vloer heerlijk warm en stil, watervast tot in de kern (perfect voor badkamers, keukens etc), ontzettend dun (ideaal voor renovatie!) en plaatst op bijna om het even welke ondergrond zonder voorbereiding (kan dus heel snel geplaatst worden).

Terrazzo
We zien terrazzo steeds vaker verwerkt in vloeren en aanrechten, maar ook stoffen, behang en interieuraccessoires moeten geloven aan al dat spikkelgeweld. Een trend die ook vloerenfabrikant Floorify niet ontgaan is. Het resultaat zijn twee varianten, de meer uitgesproken Terrazzo en een subtielere Verona. Dit staat voor de terrazzolook in een zacht kleurenpalet waar poederroze in voorkomt en die perfect past binnen de nudes & naturals interieurstijl die rust en harmonie uitstraalt.

Meer informatie:
Floorify
Email: info@floorify.com 
www.floorify.com