Op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem introduceerde James een hoogwaardig, metalen vloerdisplay voorzien van interactiviteit dankzij de integratie van een Apple iPad. “Het gehele basisassortiment wordt op flexibele wijze aan twee zijden gepresenteerd, dankzij draaibare pilaren. Hierdoor is het display ook eenvoudig op of in een hoek te zetten, indien gewenst.”

De op een iPad aangepaste services zijn zo direct op het display te raadplegen. “Alles wat de klant nodig heeft voor onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, meubelstof, laminaat, vinyl, PVC en vele andere materialen. Maar dan vereenvoudigd!”, laat een woordvoerder weten.

Standaard worden aan de linkerzijde de tapijt- en meubelstofproducten gepresenteerd, aan de rechterzijde de harde vloerenproducten.

Het vloerdisplay is gemaakt van metaal om jarenlang mee te kunnen gaan. Producten worden gepresenteerd op schappen, die aan twee pilaren hangen. Flexibiliteit is gegarandeerd, doordat de pilaren los van elkaar in praktisch elke gewenste hoek gezet kunnen worden. Standaard worden aan de linkerzijde de tapijt- en meubelstofproducten gepresenteerd, aan de rechterzijde de harde vloerenproducten. Het display is aan weerszijden volledig functioneel en maximaal 112 cm breed en 170 cm hoog. Aan de voorzijde is een Apple iPad geïntegreerd voor interactiviteit met de klant, aan de achterzijde een flyerbak voor de Keuzehulp en James Vlekkenschijf bijvoorbeeld. Dankzij de open opzet blokkeert het display het zicht in de winkel niet.

De integratie van een Apple iPad geeft de mogelijkheid om dit display een “extra verkoper” te laten zijn. De klant rekent uiteindelijk af bij de kassa en is op professionele wijze geholpen, zonder tussenkomst van een medewerker. Goed om te weten is dat de iPad met wifi verbonden dient te zijn; voordeel is dat de informatie van het display altijd volledig up-to-date is en alle nieuwe gegevens die gepubliceerd worden ook direct beschikbaar zijn. De iPad zelf wordt vergrendeld met speciale torxschroeven.

Meer informatie:
James B.V.
Mercuriusplein 1
NL - 5971 LW Grubbenvorst
T +31 77 327 80 00
www.james.eu