Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Combinatie staal/messing en gietijzer zorgt voor mooi contrast

Elegante paraplumand fleurt entree op

Korbo verwelkomt de herfst met de lancering van een elegante paraplumand met de naam Bin. Handig voor natte paraplu's en lange schoenlepels.

De paraplubak is handgeweven en wordt geleverd met een afzonderlijke voet in gietijzer die stabiliteit toevoegt en waterdruppels uit de natte paraplu's verzamelt. De basis kan eenvoudig uit de mand worden gehaald om te worden schoongemaakt. 


De combinatie van staal/messing en gietijzer zorgt voor een mooi contrast dat de hal een fris gevoel geeft. De paraplubak maakt deel uit van de Bin-serie met één handgreep, waardoor deze ook aan de muur is te hangen met een kleerhanger, voor een ruimtebesparende en elegante verwelkoming. 

De mand is gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal of massief messing, met een basis in gietijzer. Het formaat: bovendiameter 24 cm, hoogte 50 cm. De paraplumand is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Meer informatie:
Korbo
www.korbo.se

Publicatiedatum: