Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koffiezetapparaat brengt nieuw leven in de keuken

AnZa is geboren uit passie voor goede koffie en verbeteren van het saaie espressoapparaat ontwerp. Zo brengt dit design nieuw leven en liefde in de keuken. 

Het ontwerp bestaat uit de volgende materialen: beton, corian, hout, staal, messing en hout. Het is geen doorsnee koffieapparaat. AnZa is in twee modellen te verkrijgen: het Corian- of Concretemodel. Het Corianmodel is wit, waar het Concretemodel van beton is gemaakt. 



Verrassend is dat er nog weinig innovaties zijn binnen de espressomachines. De ontwerpers proberen met dit design een toegevoegde waarde te creƫren binnen de interieurarchitectuur en keukenontwerp. De AnZa is technisch gezien niet uniek, maar het materiaalgebruik maakt er een uniek object van.

Het design is een ontwerp van Montaag: een multidisciplinair ontwerp- en adviesbureau met kantoren in Berkely, Californie, Oslo en Stavanger (Noorwegen). Gezamenlijk hebben ze al tientallen producten op de markt gebracht. 
 
Meer informatie:
AnZa
Publicatiedatum: