Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruimten krijgen een dynamische perspectief

Visgraatparketvloeren volgens Woodco

Het Italiaanse Woodco, dat gespecialiseerd is in visgraatparketvloeren, komt met een nieuwe Signature collectie. Hiermee krijgen ruimten een dynamische perspectief en er wordt gebruik gemaakt van intense kleuren waardoor er een nieuwe dimensionaliteit ontstaat.

Elke afzonderlijke zeshoek is gemaakt door drie verschillende visgraatstroken met elkaar te verbinden.

De collectie omvat onder andere parketvloeren in de vorm van een hexagram. Met deze geometrische vorm kunnen dynamische en driedimensionale vloeren worden gecreëerd. Elke afzonderlijke zeshoek is gemaakt door drie verschillende visgraatstroken met elkaar te verbinden en deze combinatie transformeert de ruimte in een veelzijdig en iriserend toneel. Naast hexagram parketvloeren komt Woodco ook met de zogeheten korte visgraat parketvloer, een herinterpretatie van het klassieke visgraat parket. Deze meer hedendaagse variant heeft een luchtiger en meer geaccentueerde dynamiek. Hierdoor krijgen ook grote ruimten een verfijnde en eigentijdse uitstraling.

Tot slot is er nog de visgraat 45 parketvloer, die goed past in oude, prestigieuze woningen. Het parket is gemaakt van stroken waarvan de korte zijden zijn gesneden met een helling van 45°. Om nog meer persoonlijkheid aan deze tijdloze vloer te geven, kan men kiezen voor een walnootkleur die rijk is aan tinten, wat het gehele gelegde oppervlak een opvallend caleidoscopisch effect geeft.-
Publicatiedatum: