Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met mos beklede panelen schermen zones af

Alain Gilles heeft modulaire schermen ontworpen die met mos bekleed zijn. Deze G-Screens zijn cirkelvormig en kunnen worden gebruikt om binnen een ruimte bepaalde zones af te bakenen. De met mos beklede panelen zitten in een staand metalen frame. De basis van het ronde scherm is een ovaal, dat een projectie op de grond lijkt van het ronde scherm. De objecten kunnen alle naast elkaar geplaatst worden, zodat een muur gevormd wordt. Deze zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen met verschillende mossen, korstmossen en kleuren. Ook kunnen deze aan het plafond bevestigd worden.

Het ontwerp is bedoeld om toe te passen in commerciƫle ruimten waar veel akoestiek is. Door de panelen daar neer te zetten, ontstaat een natuurlijk uitzicht en goede akoestiek. De gebogen lijnen zorgen voor een mooi contrast, in combinatie met de vaak strakke, rechte lijnen in openbare gebouwen en ruimten.Het product doet niet alleen dienst als geluidsdemper, maar helpt ook stress te voorkomen tijdens het werk. 

Meer informatie:
Alain Gilles Studio
Publicatiedatum: