Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slapen in een scheepswraklodge

Tegenwoordig komen steeds meer toeristen naar NamibiĆ«, met name langs de kuststreken. Hier hebben de nodige schepen hun tol moeten eisen en de resten hiervan zijn ook nog her en der te zien op het strand. Door de komst van meer toeristen, zijn er ook meer activiteiten, zoals duinwandelingen en zonsondergangsritten onder de heldere hemel. 



Gelegen tussen de rivieren Hoarusib en de Hoanib in het nationale park, ligt een nieuwe logeerbestemming voor de toeristen: scheepswraklodges. Deze zijn ontworpen door architect Nina Maritz. Ze wilde de scheepswrakken die het gebied nabootsten, terug laten komen in de architectuur. De lodges bieden uitzicht op de oceaan. 



De constructies werden ter plekke in elkaar gezet, omdat ze vooraf geproduceerd waren. Hierdoor konden ze de voetafdrukken die de bouwlieden zouden maken, verminderen in de unieke woestijnachtige omgeving. 

Elke lodge heeft luxe voorzieningen. Ook is er een restaurant en hotel gebouwd. 

Voor meer informatie:
Journey Namibie
Publicatiedatum: