De Les Angles Structural Seating brengt een meubelstuk op de markt die niet saai is. De ontwerpster van de bank is Stephanie Marin. De dynamische oppervlakken die vaak buiten te vinden zijn, worden nu naar binnen gebracht. 

De ontwerpster heeft de golven van de Middellandse Zee teruggebracht in de bank door middel van een kristalachtige vorm te geven aan het meubel. Door deze vormen naar binnen te halen, lijkt het alsof de vloer onder het meubel levend is. Hiermee proberen de ontwerpers een andere smaak toe te voegen aan de ruimte. 


De bank oogt misschien hard, maar is van 100% wollen stof gemaakt. Zo heeft hij toch een comfortabel zitgevoel. De verschillende elementen waaruit de bank is opgemaakt, nemen verschillende functies aan waardoor de ruimte er praktisch, levendig en dynamisch uit kan zien. De nieuwe collectie bestaat uit acht items die bij elkaar worden gehouden door een metalen bevestigingssysteem. De vloerkussens vormen een geheel van soepele 'bestrating' die het oppervlak van de vloer, de muur of het plafond kan bedekken. Ook hebben deze kussens een warme- en geluidsisolerende functie.