De B​ & B Italia Group en WPA Chicago hebben in Chicago een nieuwe multibrandwinkel geopend. Deze is de eerste in zijn soort in de Verenigde Staten, gewijd aan de B & B Italia, Maxalto en Arclinea-collecties. In 1998 introduceerde WPA Chicago het merk Arclinea in de Verenigde Staten met de eerste flagshipstore in het hart van het Chicago Design District. Nu is deze 7000 vierkante meter grote showroom helemaal gerestyled om de ontwerpen van B & B Italia en Maxalto en de geavanceerde keukens van Arclinea te gaan verkopen. Het industriële karakter van de oorspronkelijke ruimte hebben ze weten te behouden. 

 

Bron: www.bebitalia.com

 

Ter gelegenheid van de grootse opening presenteert de multibrandwinkel van B & B Italia naast de iconische producten een brede selectie van de nieuwste ontwerpen van B & B Italia en Maxalto voor woon-, slaap- en buitenruimten zoals bijvoorbeeld Richard, Michel en Charles zitsystemen ontworpen door Antonio Citterio, SAKé zitsysteem door Piero Lissoni, Harbor fauteuils van Naoto Fukasawa, Alex tafel, Jens stoelen en Richard bed door Antonio Citterio, Tufty-Time zitsysteem door Patricia Urquiola; voor buiten Tobi-Ishi Outdoortafel van Barber & Osgerby, het Ray Outdoor natuurlijk zitsysteem en Erica fauteuils. En van het eigentijdse klassieke merk B & B Italia, ontworpen en gecoördineerd door Antonio Citterio, verkopen ze Solatium, Dives en Lucrezia zitsystemen, samen met de Xilos-tafel en het Alcova-hemelbed, en je kan in de gerenoveerde showroom ook nog vier Arclinea keukenprojecten bekijken.

 

 

WPA Chicago is in 1998 opgericht door een familie van architecten, kunstenaars en ingenieurs die al 20 jaar producten maakt die een prachtig design met een perfecte afwerking combineren. 

B & B Italia Chicago verkoopt niet alleen de bijzondere B & B Italia- en Arclinea-collecties in de winkel, maar ook direct aan particuliere klanten, architecten en ontwikkelaars, zowel voor residentiële als voor contractprojecten.

 

 

B&B Italia Store Chicago

Wilson Patenaude Associates 314 West Superior Street

Chicago, Illinois 60654 

www.bebitalia.com

www.wpachicago.com