Wil je weten wie er aan de deur staat zonder er naartoe te hoeven lopen? Dat kan nu gewoon met Hello van Nest: een deurbel met geïntegreerde HD-beelden, constante livestreaming en een intercom!

Hello van Nest is een deurbel met een geïntegreerde videocamera. Het vervangt je standaard deurbel en kan met je telefoon bediend worden: kijk op je smartphonescherm wie er voor je deur staat (ook 's nachts) en beantwoord via je microfoon. Dit alarmsysteem is perfect wanneer je op vakantie bent, het is snel geïnstalleerd, het heeft een 24-uurs livestream feed en het is ook op afstand toegankelijk. Bovendien kan Hello van Nest het verschil tussen een echt persoon en een object zien en word je hiervan op de hoogte gebracht.


De bel vervangt een standaard bedrade deurbel en heeft een geïntegreerd video-intercomsysteem met HD-beelden dat zelfs 's nachts heldere beelden garandeert. Hello is speciaal ontworpen om jou duidelijk te laten zien wie of wat er voor de deur staat, of dat nu een persoon is of een pakket. Bovendien heeft het een 24-uurs live streaming-feed, je kunt praten met de persoon en afbeeldingen bekijken (zelfs op afstand). Ten slotte kun je tot drie uur terug kijken om te zien wat er is gebeurd toen je niet thuis was.

Nest is een Amerikaanse fabrikant van videobeveiligingssystemen en alarmsystemen. Het doel van het merk is een smart home creëren met behulp van op maat gemaakte services die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn.

Meer informatie:

Nest

Tel: +31 85 20 85 911

www.nest.com