Unifloor Underlay Systems B.V. heeft als eerste ondervloerproducent een NSG-certificering ontvangen voor houten draagvloerconstructies. De producten die dit label mogen hanteren zijn: Renoboard® en EcoPearls® in combinatie met Jumpax® Strong, Jumpax® Nature en Redupax®.


Unifloor is trots op dit resultaat. Dit onderstreept het vooruitstrevende karakter van Unifloor om ondervloeroplossingen te bieden die aan de behoeften van de markt voldoen. Zowel de NSG als Unifloor krijgen dagelijks vragen over 10 dB-oplossingen voor houten draagvloerconstructies. Tot voor kort was hier nog geen gecertificeerde oplossing voor. Dit was voor Unifloor de belangrijkste drijfveer om haar producten door te ontwikkelen. Unifloor is de eerste producent met NSG-gecertificeerde ondervloeren voor houten draagvloerconstructies.

Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) is de grondlegger van de 10 dB-contactgeluidreductie eis in Nederland. NSG geeft 10 dB-labels en certificaten uit aan ondervloeren, die voldoen aan de strenge Europese eisen. Meer informatie over de NSG, de NSG-labels en certificaten vind je terug op www.unifloor.nl en www.nsg.nl

Unifloor
Tel: 0570 - 85 55 33
Mail: info@unifloor.nl
www.unifloor.nl