Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw automatisch smarthome binnenklimaatsysteem

VELUX, wereldwijd marktleider in daglichtoplossingen, en smarthomeleider Netatmo introduceren een nieuw automatisch smarthome-binnenklimaatsysteem: VELUX ACTIVE with NETATMO. Het systeem is de eerste 'plug and play'-oplossing ter wereld die dakramen, raamdecoratie en rolluiken volautomatisch aanstuurt op basis van slimme sensoren. 

VELUX ACTIVE with NETATMO kwam tot stand in nauwe samenwerking met het Franse techbedrijf Netatmo, dat de nieuwste smartsensor-technologie voor het systeem benutte. Het systeem denkt en handelt namens de consument: slimme sensoren monitoren de temperatuur, vochtigheidsgraad en CO2-concentratie in huis en instrueren de ACTIVE gateway om de dakramen automatisch te openen of sluiten. Het resultaat is een gezonder binnenklimaat.


VELUX ACTIVE with NETATMO is het eerste smarthomesysteem voor dakramen dat te koppelen is aan Apple HomeKit, het smarthome-platform van Apple. Hierdoor kunnen bewoners hun binnenklimaat beheren via hun iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV of HomePod. Voor nog meer gemak biedt Apple’s intelligente spraakgestuurde assistent Siri® uitkomst. Ook Androidgebruikers kunnen hun smartphone als afstandsbediening inzetten. Zij maken gebruik van de VELUX ACTIVE app.



Het systeem is zo ontworpen dat huiseigenaren het eenvoudig zelf kunnen installeren. Met een eigen app kunnen gebruikers hun binnenklimaatsysteem beheren in overeenstemming met persoonlijke behoeften en externe weergegevens die via hun telefoons of tablets binnenkomen.

Meer informatie:
Velux Nederland B.V.
Tel: + 31 (0)30 66 29 629
Publicatiedatum: