Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kookplaat met ideale afzuigniveau

NikolaTesla is de eerste inductiekookplaat van Elica die uitgerust is met de meest geavanceerde technologieën. Het onderscheidende ontwerp, dat gekenmerkt wordt door sterke lijnen en hoogwaardige materialen, combineert de functies van twee apparaten in één enkel product. De kookplaat heeft alle voordelen van een inductiekookplaat, zoals snel kunnen koken en makkelijk schoon te houden. 


Elica heeft echter specifieke technologieën toegevoegd, zoals de dubbele brugfunctie waarmee twee aangrenzende kookzones kunnen worden gecombineerd, zodat grote pannen kunnen worden gebruikt. Het afzuigsysteem, dat in de centrale zone zit, werkt op het hoogste niveau op het gebied van rookextractie, geluidsniveau en energie-efficiëntie (klasse A +). Dankzij de directe communicatie met de kookplaat kalibreert de afzuigkap automatisch het ideale afzuigniveau, zodat de gebruiker zich alleen maar bezig hoeft te houden met koken, terwijl tegelijkertijd het energieverbruik zo minimaal mogelijk is. Met een 10-snelheden touchpanel kun je zowel de kookplaat als de afzuigzone instellen. De kookplaat is beschikbaar in zowel afzuig- als filterversie en kan in elk type ruimte gemonteerd worden. In de filterversie zijn de nieuwste hoogwaardige keramische geurfilters toegankelijk vanaf het bovenste deel van de kookplaat, waardoor schoonmaken en onderhoud een makkie wordt. Het vetfilterrooster en het filter zelf worden gekenmerkt door een exclusief ontwerp, met aandacht voor alle details. Ook beschikbaar in een HP (High Performance) -versie, met extra functies voor de kookzones, is de NikolaTesla ‘Snap’-klaar, m.a.w. het kan direct verbonden worden met SNAP, Elicas aspiratiesysteem dat de luchtkwaliteit automatisch controleert en verbetert.

Meer informatie:
Elica
Publicatiedatum: