Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Italiaanse Calligaris eert de jaren 50

De jaren 50 zijn weer helemaal terug van weggeweest, niet alleen qua mode, maar ook qua inrichting. Het Italiaanse meubelbedrijf Calligaris eert de jaren 50 met een productielijn die je mee terugneemt naar dit tijdperk en dat zich gekenmerkt door zachte, afgeronde vormen, ronde metalen structuren en fluweel en zijdeachtige tinten.



Een aantal voorbeelden zijn de COCO-fauteuil en de FIFTIES-stoelen die de charme van de jaren 50 met zich mee brengen. Deze kenmerken zich door het contrast tussen wendbare metalen staafconstructies en royale gestoffeerde zittingen bedekt met fluweel. Een ander product is de draaibare LAZY-fauteuil met een wijde zitting waardoor de gebruiker een ultiem moment van ontspanning kan ervaren. Daarnaast heeft Calligaris ook een aantal tafels in deze stijl, waaronder de ATOLLO-tafels met de klassieke basis waamee ronde of elliptische vlakken worden ondersteund. Ook is er de STELLAR-tafel met een onmiskenbaar silhouet, waarbij de poten, die met elkaar verweven zijn, het ronde tafelblad ondersteunen. Tenslotte is er het houten ADAM-dressoir met gelakte deuren of laden.

Meer informatie:
Calligaris
Publicatiedatum: