Ontwerpstudio Bravo! heeft de verschillende texturen en kleuren van een Chileense vulkaan zeer goed tot zijn recht laten komen in een collectie van 80 woonaccessoires. Sommige objecten zijn effen van kleur terwijl andere weer wervelende patronen hebben, gevlekte oppervlakken en dikke aderen.

Het vulkanisch gesteente bestaat uit mineralen zoals kaoliniet, natroaluniet, silica en hematiet, evenals kleine hoeveelheden klei, kwarts, koper en zilver. Deze componenten variëren vaak zo sterk dat het uiterlijk van de rots zelfs verandert, waardoor de in Santiago gevestigde ontwerpstudio volop mogelijkheden voor deze uitgebreide en unieke collectie zag. 
 
 
Alle items zijn handgemaakt en kunnen als vazen, schalen of bekers gebruikt worden, maar iedereen is vrij dit zelf in te vullen. Serie één bestaat uit vijf ontwerpen, waaronder een kegelvormig en een cilindrisch vat, beide met een afgeronde bovenkant en een bolvormige bodem met een komvormige deksel. Het vierde stuk in de eerste serie is een geribbeld ontwerp dat wordt afgesloten met een stop, en het vijfde object bestaat uit twee elementen die, eenmaal uit elkaar gehaald, lijken op een beker en kan. Het tweede deel van de collectie omvat schotels en een reeks cilindrische vazen, die verkrijgbaar zijn in verschillende hoogtes en gebruikt kunnen worden voor bloemen of als drinkbeker. Bravo! werd in 2006 opgericht door Rodrigo Bravo en past in haar werk Chileense materialen, productiemethoden en technologieën toe. 
 
Meer informatie:
Bravo!