Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In nieuwe serie keukengerei

Scandinavisch tijdloos design

Fiskars lanceert een nieuwe serie keukengerei: Norden. De in Finland vervaardigde serie bestaat uit gietijzeren potten en pannen en roestvrijstalen messen met berkenhouten details. Het tijdloze Norden is een typisch Scandinavisch ontwerp dat een eerbetoon vormt aan een eeuwenlange geschiedenis van ambachtelijkheid. Fiskars is een van de oudste producenten van keukengerei, en heeft 369 jaar ervaring in ambachtelijkheid en kunstenaarschap. Norden is dan ook geworteld in die geschiedenis, maar is daarnaast gecombineerd met hoogwaardige materialen en baanbrekende technologie.



De gietijzeren pannen en koekenpannen zijn behandeld met Thermiumâ„¢, wat ze een anti-aanbaklaag geeft die bestand is tegen hoge temperaturen. Een mineraalbekleding maakt de Norden-producten duurzaam en zorgt ervoor dat regelmatig onderhoud niet nodig is. De potten en pannen hebben mooie berkenhouten details, die vuurbestendig zijn. Ook de heften van de messen zijn van berkenhout, wat eenheid in de collectie geeft. De roestvrijstalen lemmets zijn duurzaam en scherp. De serie bevat dertien producten: zeven potten en pannen en zes messen. 

Meer informatie:
Fiskars
Publicatiedatum: