The Five Seasons, een collectie van geuren voor binnenshuis, is tijdens de Salone del Mobile 2018 gepresenteerd . De collectie is ontworpen door de Italiaanse Marcel Wanders en is een lust voor meerdere zintuigen.

The Five Seasons is gebaseerd op de vier seizoenen, maar Marcel Wanders heeft daarbij een vijfde seizoen gecreëerd, dat de overgang tussen de verschillende seizoenen symboliseert. The Five Seasons is een liefdesverklaring voor de natuur en de natuurlijke kringloop, met een unieke geur voor elk seizoen. De koude winter wordt gevolgd door het tere groen van de lente, de volle bloei van de zomer en de oogst in het najaar. De vier traditionele seizoenen zijn aangevuld met een vijfde, die symbool staat voor de mysterieuze overgang tussen de seizoenen.
“Met de nieuwe geuren van Alessi ontdekken we de grootheid van de natuur en omarmen we die zelfs in onze woning. De intensiteit en de vitaliteit van de geuren hangen dag en nacht in de lucht. Daarom hebben we geuren gecreëerd die de ziel aanspreken en ons wezen bereiken", zegt Marcel Wanders.

Meer informatie:
Alessi
Email: uvit@alessi.com
www.alessi.com