Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geuren binnenshuis geïnspireerd door seizoenen

The Five Seasons, een collectie van geuren voor binnenshuis, is tijdens de Salone del Mobile 2018 gepresenteerd . De collectie is ontworpen door de Italiaanse Marcel Wanders en is een lust voor meerdere zintuigen.

The Five Seasons is gebaseerd op de vier seizoenen, maar Marcel Wanders heeft daarbij een vijfde seizoen gecreëerd, dat de overgang tussen de verschillende seizoenen symboliseert. 



The Five Seasons is een liefdesverklaring voor de natuur en de natuurlijke kringloop, met een unieke geur voor elk seizoen. De koude winter wordt gevolgd door het tere groen van de lente, de volle bloei van de zomer en de oogst in het najaar. De vier traditionele seizoenen zijn aangevuld met een vijfde, die symbool staat voor de mysterieuze overgang tussen de seizoenen.
“Met de nieuwe geuren van Alessi ontdekken we de grootheid van de natuur en omarmen we die zelfs in onze woning. De intensiteit en de vitaliteit van de geuren hangen dag en nacht in de lucht. Daarom hebben we geuren gecreëerd die de ziel aanspreken en ons wezen bereiken", zegt Marcel Wanders.

Meer informatie:
Alessi
Publicatiedatum: