Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Air Cleaning System voor kledingkast

In de jaren 80 onderscheidde het Italiaanse bedrijf Lema zich al met unieke, gepersonaliseerde kledingkasten en nu komt het wederom met een innovatie. 

Het gaat om het LEMA Air Cleaning System dat een revolutie teweeg brengt in het concept van de kledingkast. Voor het eerst neemt een kledingkast een actieve rol aan in de reiniging van kledingstukken, schoeisel en andere persoonlijke items die in het dagelijks leven te maken krijgen bacteriĆ«n, schimmels, koolmonoxide en vervuilde omgevingen. Fijne, vervuilde deeltjes dringen door tot in de kleding en dat zorgt ondanks reiniging in de wasmachine toch voor onaangename geurtjes. 



Om in te spelen op de huidige levensstijl van haar klanten heeft LEMA na 12 maanden van research het LEMA Air Cleaning System ontworpen dat op en discrete manier in de bovenkant van de kast kan worden geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van nanotechnologie en een speciale UV-lamp om een fotochemische reactie te generen die op natuurlijke wijze schadelijke stoffen zoals schimmels en bacteriĆ«n in klding vernietigen. Daarnaast wordt ook de binnenkant van de kast gezuiverd waardoor meer dan 90% van de nare geurtjes wordt verwijderd. 

Meer informatie:
LEMA
Tel: +39 031 630990
Publicatiedatum: