Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eenvoudige clubfauteuil

Ire Möbel heeft een nieuwe stoel gelanceerd: de nieuwe Estrid. Een leunstoel die warm, zacht en meelevend aanvoelt. Een klassieke clubfauteuil met karakter en ervaring. De stoel, die is ontworpen door de creative director van Ire, maakt deel uit van de nieuwe Character Collectie van Ire en is vervaardigd van eenvoudige natuurlijke materialen en wordt duurzaam geproduceerd om lang mee te gaan.

Emma Olbers beschrijft de Estrid als een hedendaagse clubfauteuil die er van alle kanten goed uitziet. De leunstoel is eenvoudig, begrijpelijk en eerlijk. En net als veel andere meubels van Emma Olbers ademt hij de geest van de jaren 60.

In de studio van Emma Olbers in Södermalm in Stockholm, waar ze al zo’n twintig jaar werkzaam is, loopt de zorg voor het milieu als een rode draad door alles wat er uit haar handen komt.

De Estrid wordt in Tibro gemaakt, in Västergötland, waar ze zich uiteraard aan de Zweedse wetten betreffende uitstoot van schadelijke stoffen houden. Het raamwerk is van massief hout, waar weinig uitstoot van kooldioxide bij komt kijken, en bovendien is de hele stoel gemakkelijk uit elkaar te halen als hij moet worden verwijderd. De Estrid is ook eenvoudig te onderhouden of te vernieuwen omdat de bekleding gemakkelijk afneembaar is, aldus Emma Olbers.


Meer informatie:
Ire Möbel
Publicatiedatum: