Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bank geïnspireerd door kleermaker

De Portugese ontwerper Rui Alves greep terug naar het verleden om inspiratie te zoeken voor deze bank, Tailor, die hij voor Menu ontwierp. Zoals de Engelse naam al aangeeft, werd hij geïnspireerd door de favoriete kleermakerswinkel van zijn grootvader.

Hij wilde een eerbetoon creëren aan de bank in al zijn gedaantes met een gestructureerde maar lichte vorm op een robuust houten raamwerk, perfect geschikt voor dagelijks gebruik. De bank deed zijn intrede in 2017, maar heeft een update gekregen met nieuw materiaal, en is nu ook verkrijgbaar in rookbruin eiken.Het ontwerp wordt gekenmerkt door zachte ronde vormen, waarbij het raamwerk de ronding van het zitgedeelte omarmt, zodat de bank de uitstraling van handwerk heeft. Waar verleden en heden in perfecte synergie samensmelten, kan de Tailor nog vele jaren een gewaardeerde plek in het interieur innemen. 

Meer informatie: 
Menu
Tel: +45 48 40 61 00
Email: info@menu.as
Publicatiedatum: